dimecres, 23 d’octubre del 2013

Egipte rera la barricada a les dues mostres de cinema àrab de Catalunya

Mentre estem ja tancant amb l'editorial Virus el llibre sobre la revolució egípcia que podría veure la llum abans de la fi d'any, en les properes setmanes participaré convidat en les dues mostres de cinema àrab que s'organitzen a Catalunya.


Primer de tot aquest mateix dissabte, 26 d'octubre, participaré en el debat sobre la societat egipcia organitzat a la VII Mostra de Cinema sobre el Món Àrab, Mediterrani i del Pròxim Orient que cada any organitza la gent del Cinebaix de Sant Feliu de Llobregat. El debat, que serà a les 21.10 hores, vindrà precedida pel passi de la película Hawi, del director egipci Ibrahim el-Batout. Després del debat es farà el passi del film Sons of Babylon de l'iraquià Mohamed el-Daradji.

La Mostra s'inaugura avui dijous amb el passi de la afgana La piedra de la paciencia i el debat amb Lurdes Vidal, responsable de l'Àrea de Món Àrab i Mediterrani de l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed)

Podeu veure el programa complet de la Mostra en el següent enllaç.


I el diumenge 10 de novembre estaré a la Filmoteca de Barcelona dins la també setena edició de la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya, moderant i conduint un debat amb Daniel Ziskind, productor del film Hivern del descontentament, el darrer film de l'egipci Ibrahim Batout i que tracta sobre l'esclat revolucionari de gener de 2011. L'acte clourà la Mostra, organitzada per Sodepau i que tindrà lloc del 6 al 10 de novembre amb el Líban com a país convidat.

Podeu veure el programa complet de la Mostra en el següent enllaç



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada