divendres, 3 de febrer del 2012

Videos sobre la conspiració de Port Said

Tot i que la velocitat dels aconteixements fa cada cop més estúpid tornar a parlar del que va passar a l'estadi el dimecres aquí hi ha alguns videos que miren d'aclarir coses sobre el que va passar dimecres a l'estadi de Port Said i que complementen els anterios.

Un mostra com les portes que havien de permetre que els aficionats fugissin de l'atac estan soldades, tal i com van mantenir alguns ultres d'El Ahly anteriorment.




El segon vídeo mostra la declaració d'un home, de nom Mahmoud el Sayed, que presuntament va participar en els fets. Força afectat emocionalment i que no para de perjurar que no menteix, assegura que 600 persones van venir de Damietta pagades per un tal Hussein Abu Qamr, membre del dissolt NDP de Hosni Mubarak i Gamaal Amr, molt proper a Gamaal Mubarak, fill de l'ex-dictador. Tot i que la grabació no aporta proves tant contundents com altres aquesta ha estat difosa avui a través de xarxes socials vinculades als Germans Musulmans. De fet inclou algunes inconexions com el fet de que es presenta com un home de Port Said tot i que fa saber tots els detalls d'un pla teoricament cuinat a una altra governació.



Un altre video mostra clarament com la policia resta impassible als aconteixements...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada