dimecres, 24 de febrer del 2010

Els treballadors de Tanta posen fi a la mobilització davant el Consell de Ministres


Segons assegura la Casa de serveis sindicals i laborals: "Ahir a les sis, els treballadors de Tanta pel cotó i el Tèxtil posaven fi a la seva mobilització davant del Consell de Ministres després de que es produís un acord entre ells i el Ministre de Treball.

L'acord proporciona la jubilació anticipada a aquells treballadors que hagin completat més de 20 anys de servei a l'empresa amb accés a la recompensa de servei completa, la qual s'estima en 40 mil lliures. Tal i com inclou l'acord, els treballadors acomiadats rebran les mateixes prestacions finançades a través del fons d'emergència del Sindicat General de treballadors tèxtils. A més a més, els treballadors rebran els sous endarrerits de gener i febrer a finals d'aquest mes. Com anuncia l'acord verbal, el Ministeri es compromet a assegurar temporalment aquells treballadors que no hagin complert els 20 anys en l'empresa fins que puguin cobrar les mateixes indemnitzacions.

El Ministeri ha promès l'aplicació de l'acord així com va assegurar que el mateix Primer Ministre l'hi havia donat el vistiplau. I sobre aquesta base van abandonar els treballadors de Tanta pel cotó la seva mobilització al carrer Hussein Heggazy i van abandonar el lloc en autobusos proporcionats pel Ministeri de Treball per portar-los a les seves llars del Delta Central."




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada