dilluns, 28 de maig del 2012

Cambiar per a que no cambie res...

Compra de vot, desaparició de paperetes, transport massiu de votants, cens electorals plagats de morts... Una denúncia contra el ministeri d'Interior per, pressumptament, haver emès 900 mil carnet d'identitat il·legals per a que membres del cos policial votin a favor d'Ahmed Shafiq. Candidat que tant sols supera en 700 mil vots el tercer més votat, el nasserista Hamdeen Sabahi. Un candidat, Shafiq, sobre qui no s'ha volgut aplicar la vigent Llei d'Aïllament Polític aprovada pel parlament i se li ha permés concòrrer en unes eleccions en les que, segons la llei, no hauria de tenir ni dret a vot. Una benevolència que no van rebre altres candidats com el salafista Abu Ismail, el liberal Ayman Nour o el Germà Musulmà Khairat Shater (aquests dos últims per, kafkianament, tenir antecedents penals com a opositors del règim Mubàrak).

Mohamed Metwali, Vice-president primer del Tribunal de Cassació i membre de la Comissió Electoral, acaba d'anunciar que no s'accepten les apel·lacions presentades pels candidats i dóna per oficialitzada una segona volta entre Ahmed Shafiq i Mohamed Mursi.
Metwali, qui ja formava part del comitè que va avalar el frau generalitzat (amb una desena de morts inclosos) de les eleccions de desembre de 2010 i avui representa una comissió electoral clarament mubarakista.
Una Comissió electoral que avala una segona volta amb tints de conflicte civil. Entre el retorn als dies de Mubàrak o el pas cap a uns Germans Musulmans que ja tenen mig país en la seva contra....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada