dilluns, 6 de febrer del 2012

El circ del parlament egipci

El parlament egipci ha viscut avui una encesa discussió entre els seus diputats sobre les paraules del ministre d'Interior, Mohamed Ibrahim, que assegurava que la policia no havia disparat sobre els manifestants.
Mentre el diputat Abu Hamed, del partit del Egipcis Lliures, sostenia un cartutx presumptament usat per la policia contra els manifestants, la majoria islamista l'acusava de mentider i fins i tot un altre diputat intentava prendre-li les mostres. El portaveu salafista l'ha acusat de difondre falses informacions, malgrat la gran quantitat de proves materials i gràfiques que demostren l'ús reiterat de munició per part de les forces del ministeri d'Interior. La discussió ha continuat sobre el terme que defineix les persones irades. Quan Hamed ha usat la paraula revolucionaris ha provocat la irada reacció de la majoria islamista afirmant que eren baltageya, matons contractats per generar el caos. El parlamentari Mostafa Bakri ha arribat a dir que eren gent pagada i agents estrangers "com el senyor Baradei".
El president del parlament, que ha tancat bruscament el microfon del senyor Hamed, ha ajornat la sessió durant mitja hora davant la incontrolable situació dins la cámara.
Aqui estan els videos que mostren aquests moments en el que el parlament ha mostrat la seva pitjor cara circense:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada