dimecres, 3 d’agost del 2011

Una imatge, diuen, val més que mil paraules

Imatges que mostren l'arribada de Habib el Adly a la sala on s'ha fet aquest matí el judici contra membres destacats de l'antic règim Mubarak. Habib el Adly, antic ministre d'Interior i, per tant, un dels màxims responsables de la repressió exercida durant la dictadura és rebut més que afablement i amistosament per membres de l'exèrcit. Els qui avui encara sostenen el poder. En el següent video es pot veure la rebuda, similar, d'altres capitostos del règim. Entre ells els fills de Mubarak i l'antic cap de la policia.



Aquestes imatges contrasten amb les difoses el passat mes de març de la Presó de Hadra, on es veu com els guardes reben els presos, alguns d'ells presumptament relacionats amb crims polítics com l'asseguda de Tahrir.




També han resultat força ilustratives les declaracions del polític sionista Binyamin Ben-Eliezer en que assegurava que, sota el coneixement de Netanyahu, Israel va oferir asil polític a Mubarak, segons sembla a la població d'Eliat, fronterera a Egitpe i molt propera a Sharm el SHeikh, on es troba el balneari on finalment ha estat confinat els darrers mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada