diumenge, 13 de febrer del 2011

L'exèrcit intenta desallotjar el campament de Tahrir

13/02/2011
12:22 hora del Caire
L'exèrcit està intentant desmuntar el campament del Tahrir, tot i que els manifestants asseguren que no pensen marxar fins que es tinguin garanties de que les promeses es compleixen. Sembla que, de moment, la policia militar ja hauria obert la plaça al tràfic. Sembla que les tendes d'acampada també haurien estat aixecades.
S'estan produint diverses protestes arreu del país, la majoria laborals reclamant o bé augments salarials o bé denunciant les direccions corruptes, o totes dues coses. La policia, tot i trobar-se en una situació de popularitat sota mínims després de la dura repressió exercida a l'inici de la revolució, està manifestant-se arreu del país reclamant augments salarials. Alguns també demanen la persecució de l'anterior ministre d'Interior, Habib El Adly, a qui resposabilitzen de la repercussió brutal exercida contra la població. Habib el Adly també està sent investigat, entre altres, per la seva implicació aparentment directa en l'atac terrorista contra una esglèsia copta el passat cap d'any a la ciutat d'Alexandria.

14:16 hora del Caire
Sembla que manifestacions s'estan produint arreu del país. La Transició, en majúscules, sembla haver començat amb força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada