dimecres, 2 de febrer del 2011

El Règim agonitza embogint

02/02/2011. (19:49, hora del Caire):
Centenars de criminals alliberats de les presons i oficials policials han intentat accedir a la plaça Tahrir del Caire per enfrontar-se als manifestants que des del passat dissabte reclamen la fi del Règim de Hosni Mubarak. Després d'hores intentant evitar la entrada dels criminals, disfressats de suposats manifestants pro-Mubarak, aquests han atacat amb violència sembrant el caos i el dubte entre els concentrats a la plaça. Es parla de més de 500 ferits i algun mort. També es parla del llançament de coctels molotov des dels balcons de la plaça.
El Règim Mubarak agonitza en una acció sense cap mena de lògica. Tot i que els manifestants a Tahrir havien rebutjat enèrgicament l'anunci de Mubarak de no concòrrer a les properes eleccions, aquest si havia tingut una bona rebuda en altres sectors de la societat. La resposta d'aquesta tarda, però, pot haver sigut la darrera cabada de la tomba del Raïs.

Se senten trets a Tahrir.
23:26 - La televisió del Règim assegura que Hamàs està darrera els coctel molotovs de Tahrir. També asseguren haver identificat estrangers amb passaports europeus i altres entre els líders de la plaça Tahrir.
Un exalt responsable de la inteligentisa egípcia assegura que Mubarak és capaç de cremar el país abans que abandonar la cadira.
L'helicopter segueix sobrevolant la plaça mentre encara hi ha alguns petits enfrontaments en algun dels accessos.


Seguiu la informació en castellà a
http://objetivoorientemedio.blogspot.com/
o en anglès a
http://english.aljazeera.net/

a més dels enllaços que surten a la dreta d'aquesta franja...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada