dijous, 3 de febrer del 2011

Actualització 03/02/2011 #25Jan

03/02/2011 (11.22h.)
Sembla que la situació ja està més calmada al Tahrir després d'una frenètica nit.
Es parla de més de 800 ferits i 3 morts.
El metro de Tahrir s'ha convertit en un improvisat calabós on es troben els suposats manifestants pro-Mubarak. Molts reconeixen haver estat alliberats de les presons i haver rebut entre 50 i 100 lliures per venir a Tahrir, mentre altres son directament policies de l'Estat, en l'enèssima divisió entre aquests i el poble egipci.
Alguns testimonis asseguren que els membres de l'staff de l'hotel Hilton haurien estat buscant els periodistes i especialment les cameres que estaven grabant els incidents des de les habitacions.
Altres parlen de que Vodafone els va enviar missatges per participar en mobilitzacions Pro-Mubarak...
Diuen que el Primer Ministre Shafouq hauria reconegut a la televisió Haya que els fets d'ahir son un error i es mirava de disculpar...

La televisió egípcia acaba d'anunciar que Omar Suleiman, vicepresident del Govern Mubarak, hauria començat el diàleg amb les forces polítiques. Anteriorment havia anunciat que no ho faria fns que la plaça es buidés de protestants, però sembla que no seria aií, tot i que podria ser una nova estratègia d'una televisió pública que està practicant autèntica guerra bruta en aquesta revolta popular. De fet s'assegura que a NileTv, la segona televisió controlada pel Règim, la directora d'informatius hauria dimitit per les desinformació practicada pel seu mitjà.


S'anuncia una nova gran mobilització per demà divendres mentre la comunitat internacional fa crides a la solidaritat per fer caure un Règim que, amb els incidents d'ahir, ha demostrat haver embogit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada