dilluns, 7 de febrer del 2011

Actualització+Mohamed Mounir

07/02/2011. 19.18 hores:
La mobilització entra en la seva tercera setmana, fent el país i especialment el Règim, esforços titànics per mostrar normalitat. Una normalitat que no existeix. No només als carrers, sinò també a les fàbriques. Sobretot en sectors especialment sensibles com és el petroli o el canal de Suez, com bé m'ha recordat de senyalar el company David. Gràcies perquè és veritat que no n'havia fet gaire referència fins ara.
Els manifestants de Tahrir segueixen amb la seva lluita, amb centenars de milers de participants que van passant en un ambient, ara per ara, força festiu i alegre. La notícia, esbombada especialment pel Règim d'una forma completament esbiaixada i recollida inexplicablement pels Mitjans Occidentals, de l'inici de les converses amb el Règim no ha fet defallir la Resistència. La majoria té la ferma decisió de mantenir la lluita fins al final i sembla que això està recarregant les piles en els darrers dies. Després de passar pel diumenge dels màrtirs, en que es va homenatjar els morts des que la revolta s¡iniciés el dia 25, i enmarcat en la "Setmana del suport (o resistència)" demà es preveu una nova marxa milionària, segons ha estat anunciada. Ja està previst que si aquesta setmana es completa, la propera serà la setmana dels estudiants.
I sabent que es concentra tota l'atenció en el que passa al Tahrir no cal oblidar que les manifestacions s'estan multiplicant dia rera dia a totes les ciutats del país així com es multipliquen les mobilitzacions de suport i solidaritat arreu del planeta.

Per acabar, us deixo amb una canço composada per a la revolta per l'estrella nubia del pop egipci Mohamed Mounir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada