dimecres, 17 de febrer del 2010

Tanta segueix la seva mobilització davant el Consell de Ministres

Els treballadors del Cotó de Tanta segueixen en mobilització per desè dia consectiu. I no sembla que aquesta decaigui. Davant l'immobilisme polític i sindical han fet un comunicat en el que asseguren que continuarán amb la mobilització per totes totes. Aquí está la traducció del ban escrit pels treballadors mobilitzats davant del Consell de Ministres:

Declaració en el desè dia de la protesta dels treballadors de Cotó de Tanta al carrer Hussein Hegazy


On és l'ajuda dels mitjans lliures, senyors diputats del parlament?



Companys,
Avui és el desè dia de la protesta davant de l'edifici del Consell de Ministres.

La nostra veu ha arribat arreu del Món i se'ns han afegit mols, malgrat que el Govern davant del qual ens manifestem segueix fent oïdes sordes i es nega a escoltar-nos.

Estava previst que el nostre cas fos tractat pel Comitè Nacional dels Treballadors de l'Assemblea Popular (el parlament) abans d'ahir dilluns, però aquest és va ajornar una setmana, fins el 22 de febrer. I és amb l'objectiu de frustrar-nos, especialment en la manca de recursos per una solució durant el camí abans d'aquesta data!

Diem que no ens frustraran ni que la mobilització s'allargui per un mes. Estem en una asseguda esperant una solució en que no importa la durada de l'espera. Per això cridem: “Asseguts, asseguts... que nosaltres no marxem a casa!”

I la nostra paraula és per als Parlamentaris de l'Assemblea Popular i en especial als del Governorat de Gharbeya: on sou vosaltres pel que fa al cas dels treballadors de Tanta?! I si és que no us agraden les nostres demandes ni la nostra estada al carrer durant 10 dies complets, llavors tampoc voldreu el nostre vot a les properes eleccions parlamentaries!!

Volem donar el nostre agraïment i les nostres salutacions a tots aquells que ens han donat suport i solidaritat en paraules i imatges. Ens preguntem quin és el paper de la organització sindical a la qual hem de donar les nostres quotes mensuals i a on van aquests diners si és que no serveixen per ajudar les vagues laborals que defensen els seus drets!!"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada