dimecres, 4 de març del 2009

Boicot a un comboi d'ajuda a Gaza coorganitzat pel Régim Mubarak


Segons informa Daily News Egypt,
"Un grup activista egipci ha cancel·lat la seva participació en un comboi d'ajuda de Palestina a causa de la suposada coordinació entre els organitzadors i membres del governant Partit Democràtic Nacional (NDP).

"Després de dues reunions organitzades per preparar la benvinguda al comboi Visca Palestina un dels grups involucrats ha sabut, directament a través del parlamentari britànic George Galloway, que la coordinació s'ha dut a terme amb el NDP de Mubarak, que donarà la benvinguda al comboi, i que el secretari del Comitè de Polítiques del NDP, Ahmed Ezz, prendra part la rebuda", segons una declaració emesa el dilluns pel Comitè Popular Egipci en suport del poble palestí.

"S'ha previst que dos autobusos sortiran de l'exterior del Sindicat d'Advocats el proper dimecres. Aquesta última informació, però, ha donat lloc a la cancel·lació dels moviments populars d'Egipte als plans per rebre la delegació europea ", continua la declaració.

El comboi de solidaritat Visca Palestina va iniciar el seu viatge al Regne Unit el 14 de febrer i fins ara ha creuat Europa, el Marroc, Algèria, Tunísia i Líbia. El comboi, que actualment està compost per uns 300 vehicles, es troba actualment a Líbia i, ha de creuar Egipte el proper divendres.

(...)"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada