dissabte, 22 de juliol del 2017

La caixa negra de la corrupció ha tornat a Egipte

L'home de la foto ha tornat a Egipte 6 anys després de fugir-ne per potes en esclatar la revolució popular. L'Egipte post-revolució de Tahrir va llançar una ordre de recerca i captura a la Interpol contra aquest home, mà dreta de Mubarak i conegut popularment com "la caixa negra de la corrupció". La Interpol el va trobar. A Espanya. Aquest home ha viscut aquets 6 anys amagat a una mansió de La Moraleja, a Madrid, protegit per un passaport espanyol del qui ningú li ha demanat explicacions (tot i assolir-lo mentre otorgava sucuolses llicències per la extracció de gas a la espanyola Unión Fenosa, que obtenia gas egipci per sota dels preus de mercat).
L'home de la foto desfilava d'aquesta guisa en presentar-se a l'Audiència Nacional per a tractar el cas de la seva deportació. Com un vell moribund. El Jutge Pablo Ruz va descartar investigar la obtenció de la seva nacionalitat, malgrat que l'home no havia viscut mai a Espanya abans d'obtenir-la i de fer-se evident que havia violat la legislació en fer ús continuat del seu passaport egipci, del que se suposa que se n'havia de desfer. Evidentment ni menció del tracte amb Unión Fenosa.
Avui, aquest home que es feia el vell moribund davant la justícia espanyola, ha tornat pel seu propi peu a Egipte. Diuen que ha renunciat al 75% de les seves possessions reconegudes. Quan Mubarak governava es considerava que aquest era el vertader propietari de mig Egipte....

13 comentaris:

  1. تحية للكاتب ولكل من أثرى بعقله وقلمه مجرى النقاش. أنا من قراء عبدالله القصيمي المفكر المبدع الذي عانى الأمرين من المتدينين. لكن يا أهل السعودية هناك أمل طالما أن أقلامكم قد وصلت إلى الحوار المتمدن ... متنفس الحرية.
    مقابر للبيع
    خبير سيو
    خبير سيو
    خبير سيو
    مقابر للبيع
    مدافن
    خبير سيو
    شركة تصميم مواقع
    افضل شركة تصميم مواقع
    networkuniversity
    فيب الرياض
    فيب
    موقع فيب

    ResponElimina
  2. احصل على مدافن عائلية بسعر مناسب
    يواجه العالم بأكمله أزمة كبيره وحقيقية لذلك يلجأ الكثير من الأشخاص إلى
    مقابر ومدافن للبيع
    وبسبب حدوث إرتفاع في أسعار المدافن وعدم توافر العديد من الأراضي المتاحة لبناء المدافن عليها حدث إرتفاع كثير في أسعار المدافن لذلك يوجد الكثير من الشركات الخاصة ببيع وشراء المدافن حيث أن هذه الشركات تقدم العديد من العروض للأشخاص حتى يمكنهم شراء المدافن الخاصة بهم وأيضا تقدم للأشخاص خدمة تسجيل المدافن وترخيصها في الشهر العقاري لضمان حق البائع والمشتري.
    مقابر للبيع
    مدافن للبيع
    اسعار المقابر
    مقابر مدينة نصر
    مدافن القاهرة الجديدة
    اسعار مدافن
    مقابر مدينة 6 أكتوبر
    مقابر مدينة العبور

    ResponElimina