dimecres, 6 de juny del 2012

Perquè alguna cosa ha cambiat...


Perquè en aquests moments en que es fa evident la força de la contra-revolució i el pessimisme podria aflorar....una imatge que demostra que un canvi força important ha succeït en aquest país.
La imatge d'aquí sobre és d'una manifestació completament encapsulada per les forces centrals de seguretat que es va fer una setmana després de la mort de Khaled Said, avui fa exactament dos anys.
Perquè hi ha algunes coses que han canviat en aquest país
I aquestes coses portaran un canvi encara major en un futur...

Malgrat tot.....és de justícia recordar que n'hi ha d'altres que no cambien.....pocs dies després que 6 dels màxims responsables policials de la mort de manifestants fossin absolts, la justícia egípcia torna a emparar la brutalitat policial. Un tribunal ha declarat avui la absolució per a 13 oficials de policia acusats de matar 6 manifestants i ferir-ne 18 més el divendres de ràbia, 28 de gener de 2011. Després de 15 mesos i seguim sense trobar els responsables penals de la mort de més de 800 persones durant les manifestacions que van forçar la caiguda del dictador Mubárak.

Aquest és el regal de la justícia egípcia en el segon aniversari de la mort de Khaled Said

En el segon aniversari de la seva mort.....tots seguim sent Khaled Said....i Sayed Belal...i Mina Daniel...i Ghareeb Abd el Aziz...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada