dilluns, 25 de juliol del 2011

Comencen a sonar les crides al boicot

Mentre l'esperat judici a Habib el Adly, antic ministre de l'Interior, ha estat posposat i suposadament coincidirà amb el de Hosni Mubarak el proper 3 d'agost, 28 forces polítiques de la oposició han fet pública la seva amenaça de fer boicot al proper procés electoral en protesta per la recent establerta llei electoral i parlamentària fixada pel govern militar. Les principals forces polítiques es troben en aquesta coalició. Critiquen que permet a antics remanents del règim presentar-se lliurement a les eleccions i que posa en perill qualsevol tipus de democràcia.
Mentrestant, veïns i comerciants del barri d'Abasseya han explicat com l'exèrcit va reclutar matons per atacar els manifestants l'altre dia....

ACTUALITZACIÓ: El judici a Habib el Adly per la mort de manifestants ha estat ajornat després que el Tribunal Penal del Caire que l'havia de jutjar s'hagi declarat incompetent i hagi traspassat al cercle 5è del Tribunal Penal, el que implica l'annexió d'aquest judici l que el proper 3 d'agost es farà contra l'exdictador Mubarak. El jutge ha considerat que tots dos judicis estan relacionats i han de ser jutjats a la vegada. En el judici aplaçat també s'havien de jutjar 6 ajudant d'el Adly.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada