dijous, 3 de febrer del 2011

Novetats des de Midan Tahrir #25jan

03/02/2011 (16.54h)-
El Poble resisteix a Midan Tahrir les embestides dels matons del Règim els quals miren de provocar el caos des de les diverses entrades, però especialment des de Abd el Menem. i Talaat Harb. La gent no para de venir a la plaça a mostrar la seva solidaritat amb la causa. La gent arrenca les llambordes, prepara catapultes i desmunta els cotxes cremats a la plaça per a defensar la plaça mentre improvisades enfermeries shan muntat enmig d'uns carrers on qualsevol cosa pot ser un projectil. Els proMubarak son pocs però els costa rendir-se. La gent ataca des de dalt i a baix dels ponts de la plaça enfront de l'hotel Hilton Ramses i el Museu Egipci. S'han escoltat trets al pont de Qasr el Nil.
Mentre la solidaritat regna la plaça Tahrir, a l'altre costat les coses no van igual. Per testimoni propi es confirma que els agitadors d'ahir eren membres de la policia, presos comuns i membres del governamental DNP. Sembla ser que alguns matons han intentat anar a pels periodistes que es troben al Hilton Ramses. La corresponsal de TVE i alguna altra emisora semblen haver estat atacats pels avalotadors proMubarak.
Activistes relacionats amb Amnistia Internacional denuncien haver estat atacats per la policia.
Està havent moviment de tropes de l'exèrcit, encara no se sap les raons.
Sembla que la Fiscalia, segons BBC, ha prohibit a destacats líders del Règim fugir del país. Segons les mateixes fonts Ahmed Ezz, secretari general d'organització del Partit Nacional de Mubarak, hauria estat retingut a l'aeroport.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada