dilluns, 7 de febrer del 2011

Moviments laborals

Segons informa el blogger Hossam el Hamalawy a través del seu blog, en els propers dies hi haurà algunes mobilitzacions laborals importants.
Segons informa, demà els professors universitarus es trobaran per a fer una marxa per la revolució fins a Tahrir. Els periodistes es trobaran demà per pressionar la caiguda del president del sindicat, l'oficialista Makram Mohamed, qui va ser escollit després de nombroses intervencions estatals. El dimecres hi ha convocada una manifestació dels 3 i fins ara únics sindicats independents del país enfront de la Seu de la Unió de Sindicats. Els manifestants reclamaran la derogació del president per corrupció i acte seguit marxaran fins a la plaça de Tahrir.
Si a això hi sumem que nombroses fàbriques, sobretot en sectors importants com el petroli, no estan trobant la normalitat que alguns desitjarien podriem començar a configurar un nou i important front de la batalla per la caiguda del Règim que caldrà seguir d'a prop.

També us deixo aqui la traducció a l'anglès d'una declaració feta per la Facultat de Dret de la Universitat del Caire...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada