dimarts, 8 de febrer de 2011

El Règim es trobaria rera l'atemptat als coptes de cap d'any


La web libanesa Tayyar.com acaba de publicar una explosiva nota assegurant que la inteligèntsia britànica té serioses sospites que el ministeri d'interir egipci, fins fa poc dirigit per Habib El Adly, es trobaria implicat rera el funest atemptat de cap d'any a una esglèsia copta d'Alexandria. Això confirmaria les sospites de molts, les qual asseguraven de que el govern es trobava al darrera. No sabem fins a quin punt son certes les acusacions ni fins a quin punt son fidedignes les fonts, però vistos els darrers esdeveniments no queda dubte de que el Règim seria capaç d'això i molt més.
Segons la informació, la qual assegura que els britànics disposen de documents i enregistraments sonors que ho corroborarien, el ministeri porta 6 anys reclutant i treballant en un equip de 22 membres recollits de les presons egipcies. Entre ells es troben islamistes, traficants de drogues i criminals comuns, que l'informe destaca com especialment perillosos (sic.). Aquest grup es trobaria dispers pel país creant accions dirigides pel Govern. Segons la informació, el lloctinent Fathy Abdel Wahed, proper el ministre, hauria planificat l'acció a finals del desembre utilitzant un dels membres islamistes per incitar el grup Soldats de Déu, de Gaza, a perpetuar l'atac. Francament son acusacions molt greus, peròm les mateixes fonts donen les raons. La forta pressió que pateix Egipte per posar setge a la franja de Gaza, la voluntat de tenir una excusa per defensar la unitat nacional afavorint el Règim, donar un regal al govern Israelí iaxí com tenir una cortina de fum que faci oblidar la tupinada de les eleccions legislatives i fins i tot justificar-les.
Podeu trobar aquest article en francès en aquest enllaç...

Actualització: Segons informa Al Jazeera, el Fiscal General, Abd el Maged Mahmoud, ha comunicat a la Cort Suprema de l'Estat l'acusació sobre la participació de Habib el Adly en l'atemptat de cap d'any. La notícia s'ha estés a diversos mitjans, pel qual no es tracta d'un bulo qualsevol....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada