dijous, 24 de febrer del 2011

Comunicat de premsa del Partit Democràtic del Treball

Reunits el passat dissabte, 19 de febrer, els principals líders obrers del país es van reunir, emetent un comunicat de premsa, les principals reclamacions del qual miro de resumir aqui:
1.- Començar a treballar per a la creació del Partit Democràtic del Treball
2.- Que els estatuts se constituiran en un primer congrès del Partit
3.- Que es repartiran formularis d'inscripció al nou partit a llocs diversos del país
4.- El Partit Democràtic del Treball és un partit per a tots els obrers, funcionaris, professionals, camperols així com és obert a tots els artistes, professors o escriptors que simpatitizin i defensin la causa obrera.
5.- El PDT demana la reforma dels camps de conreu egipcis, es faci una reducció dels arrendaments, es doni un suport a la maquinària de producció, llavors, fertilitzants, etc. També demanen que s'amplii el Partit als camperols, convertint-lo en un Partit transversal de masses.
6.- El PDT defensarà amb obstinació i fermesa els 3 principis de la Revolució egípcia, permanent i continua: Llibertat - Justícia Social - Govern Civil
7.- El PDT presenta el seu projecte de programa a totes les forces nacionals per lluitar pel derrocament dels acords de Camp David i els acords de Kuiz. Aturant l'exportació de gas a l'entitat racista i impostora sionista, donant suport a la causa palestina, libanesa i iraquiana., mb l'objectiu de lliberar Palestina i Iraq en lluita amb el colonialisme i el sionisme, lluites inseparables de la causa de la llibertat, la justícia social i el goven civil.
8.- El PDT és obert a tots els Comitès de defensa de la revolució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada