dilluns, 28 de febrer del 2011

Apunts

La joventut de la Revolució del 25 de gener ha fet una crida als grups salafistes. No volen cap cisma religiòs i aposten per un canvi constitucional que doni més garanties a les minories religioses.
Amr Moussa, líder de la Lliga Àrab, ha anunciat que participarà a les properes eleccions presidencials. Aquí us deixo un interessant article que esbossa algunes idees bàsiques sobre què suposaria la candidatura de Moussa. Aquest sembla un dels candidats més ben col·locats abans de que comenci la carrera electoral, tot i que, com explica l'article, no suposaria cap trencament esencial amb l'anterior Règim.
Per la seva banda, els Germans Musulmans estan visquent debats interns que poden afectar el devenir de l'entitat. Segons anuncia el Dostour, son diversos els grups que demanen canvis en la Germandat, alguns amb càrrecs de responsabilitat i que demanen canvis en la direcció, actualment a càrrec de Mohamed Badie. Un portal a Facebook reclama reformes en el sistema d'elecció dels representants i reclama una votació lliure.

Us deixo amb un video d'una manifestació de persones cegues a la ciutat de Mansoura. Protesten davant un centre que suposadament els havia de donar ajut i que, segons denuncia, ha estat presa de la corrupció pròpia del Règim. En aquest enllaç podeu veure un altre video, aquest mostrant com un grup de soldats reprimeixen uns ciutadans amb barres elèctriques. Els casos de repressió a mans de l'exèrcit no han parat de crèixer en els darrers dies.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada